Få Det Gjort

Velkommen til FåDetGjort AS, et nyetablert firma som spesialiserer seg på å takle alle slags oppgaver. Enten det er flytting, maling, snekring, rengjøring, hagearbeid og mer, har vi deg dekket. Vårt team av dyktige profesjonelle er her for å ta hånd om de gjenværende oppgavene som har blitt satt på vent. Vi betjener både bedrifter og enkeltpersoner, og tilbyr effektive og toppkvalitets tjenester.

Møt teamet

Bli kjent med våre profesjonelle ansatte.

Ansatt Jonathan, som står foran en haug med steiner.
Jonathan
Prosjektleder
Daglig leder Mads Jacob, som står foran en haug med steiner.
Mads Jacob
Daglig Leder

Vi ser etter flere ansatte!

Om du føler at du passer inn i teamet, så send inn en melding til oss via kontakt skjemaet våres.

Kundeanmeldelser

Effektiv og dyktig service, sterkt anbefalt av kunder

Pålitelig og Vennlig

"Vi hadde en positiv opplevelse med FåDetGjort AS. De var pålitelige, vennlige og svært imøtekommende. Selv om det var noen små hindringer underveis, løste de alt med et smil. Anbefales!"
Anonym

Anonym

Effektivt og Rent Arbeid

"FåDetGjort AS hjalp oss med rydding og hagearbeid. De var effektive, ryddige, og hagen vår har aldri sett bedre ut! Takk for flott service, vi vil bruke dere igjen."
Anonym

Anonym

Utmerket Service!

"Vi hyret FåDetGjort AS for å hjelpe med maling og snekring i vårt nye hjem. Teamet var profesjonelt, punktlig og leverte arbeid av høy kvalitet. Vi er svært fornøyde med resultatet og vil definitivt anbefale dem til andre!"
Anonym

Anonym

Få jobben gjort.

Kontakt FåDetGjort AS for alle dine oppgaver og prosjekter. Vi er her for å hjelpe!

En mann i shorts og arbeidshansker bruker et verktøy for å bryte ned en hvit vegg utendørs. På bakken er det løv og rusk, og bak ham er det frodige grønne planter. Man ser bare mannens nedre halvdel og hans hender som holder verktøyet.