Maling

Malingstjenester innebærer å påføre eller oppdatere maling på vegger, tak og andre overflater for å forbedre utseendet og beskytte dem mot slitasje.

En hånd som holder en malerulle og påfører beige maling på en lys vegg

Malingstjenestene våre er dedikert til å forvandle ditt hjem eller bedriftslokale med friske og levende farger. Våre erfarne malere har ekspertisen som kreves for å forberede overflatene grundig før maling, slik at resultatet blir jevnt og varig. Enten du ønsker å oppdatere interiøret i hjemmet ditt eller gi fasaden en ny glans, tilbyr vi skreddersydde løsninger for å imøtekomme dine behov. Vårt team legger stor vekt på detaljer og nøyaktighet, og vi bruker kun høykvalitetsmaling som gir deg et vakkert resultat som varer i mange år fremover. Med våre malingstjenester kan du skape et miljø som reflekterer din personlighet og stil, samtidig som du beskytter og forbedrer verdien av eiendommen din.

No items found.

Ofte stilte spørsmål

Finn svar på vanlige spørsmål for å raskt få den informasjonen du trenger.

Hvordan kan jeg booke deres tjenester?

Du kan booke våre tjenester ved å ringe oss direkte eller ved å fylle ut kontaktskjemaet på vår nettside. Vi ser frem til å jobbe med deg!

Hvor lang tid vil mitt prosjekt ta?

Tidsrammen for prosjektet avhenger av omfanget og kompleksiteten av arbeidet som kreves. Vi vil gi en estimert tidsramme etter å ha vurdert prosjektet ditt nøye.

Er teamet deres forsikret og lisensiert?

Ja, vårt team er fullt forsikret og lisensiert. Vi følger strenge bransjestandarder for å sikre at arbeidet er av høy kvalitet og utført trygt.

Hvordan kan jeg få et prisoverslag for mitt prosjekt?

Du kan få et prisoverslag ved å kontakte oss direkte via telefon eller e-post. Vi kan også arrangere en tid for å besøke prosjektstedet for en mer nøyaktig vurdering.

Hvilke tjenester tilbyr FåDetGjort AS?

Vi tilbyr en rekke tjenester inkludert flytting, maling, snekring, rengjøring, hagearbeid, og mer. Vårt mål er å hjelpe deg med å fullføre de ulike oppgavene du måtte ha.

Har du fortsatt spørsmål?

Kontakt oss for mer informasjon.

Se flere av våre tjenester

En person i arbeidsklær bruker en elektrisk bor på en hvit murvegg

Riving

Tillat oss å rydde vei for ditt neste prosjekt med våre rivingstjenester. Fra små til store oppgaver, vi fjerner uønskede strukturer og materialer på en profesjonell og sikker måte.
En hånd holder en rull med tape og forsegler en pappeske. En annen hånd støtter esken

Flytting

Gjør flytteprosessen enkel og stressfri med våre flyttetjenester. Vi tar seg av alt fra pakking til utpakking, uansett om du flytter lokalt eller nasjonalt.
Et koselig hus med mørke vegger i en snødekt setting. Lys stråler ut fra vinduene, og en stor snøhaug ligger foran huset. Et tre er synlig ved siden av huset

Hytteservice

Nyt fritiden din og la oss ta seg av vedlikeholdet med våre hytteservice tjenester. Fra renhold til vintervedlikehold, vi sørger for at din fritidsbolig alltid er klar for avslapning.
En lys treplate ligger ved siden av en sag med skarpe tenner. Sagen ser ut til å være klar til å kutte treet

Snekring

Skap unike treprosjekter med våre snekringstjenester. Våre dyktige snekkere bygger skreddersydde møbler og strukturer som passer perfekt til ditt hjem eller kontor.
En stor oransje avfallscontainer fylt med gamle møbler og skrot står på et brosteinsbelagt område ved siden av en bygning

Søppeltømming

Hold omgivelsene rene og sunne med våre søppeltømmingstjenester. Vi fjerner avfall og resirkulerbart materiale i henhold til din tidsplan, og tar hånd om avhendingen.
Tre menn i arbeidsklær står foran en stor haug med stein og grus. De har på seg svarte t-skjorter med et logo på brystet og beskyttelsesutstyr. Bakgrunnen viser en stor mørk haug med grus, og himmelen er overskyet. Alle ser rett mot kameraet med et smil

Sjauejobber

Få hjelp med små oppgaver når du trenger det. Våre sjauejobbtjenester er her for å avlaste deg med alt fra flytting til rengjøring. La oss håndtere detaljene, så kan du fokusere på det som betyr mest for deg.

Få jobben gjort. Kontakt om du trenger hjelp med Maling

Kontakt FåDetGjort AS for alle dine oppgaver og prosjekter. Vi er her for å hjelpe!

En hånd som holder en malerulle og påfører beige maling på en lys vegg